TV commercial

TV commercial die perfect aansluit bij je marketingcampagne? Wij zijn de partij die je gaat helpen om dit doel te behalen. Fourcorners is een onafhankelijke film agency die precies weet hoe jouw publiek het best bereikt kan worden. Bel of mail ons om te zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact op

De perfecte TV commercial

We zijn sterk in het hele traject van een -pril- idee of concept tot oplevering aan de zenders. Daarbij werken we ook graag samen met diverse bureau’s. We vertalen commerciële boodschappen naar passende scripts die zorgen dat de boodschap perfect binnen komt bij de doelgroep. Combineer dit met originele beelden die jouw product of dienst optimaal weergeven en je hebt de perfecte commercial!

Dit is wat we voor onze opdrachtgevers doen:

  • We duiken vol overgave in jouw doelgroep. Wat beweegt hem/haar, wat spreekt aan en waarmee trekken we ze over de streep?
  • Na voldoende onderzoek verwerken we de resultaten in een concept waarin we de communicatieboodschap op een sterke manier verwerken
  • We ontwikkelen beeldmateriaal dat de boodschap versterkt zodat deze goed binnen komt en blijft hangen
  • Resultaat: een one-of-a-kind commercial, klaar om ingezet te worden op -regionale- TV zenders en/of internet!

Aansluiting bij jouw campagne

Heb je een campagne waar je bewegende beelden wilt laten aansluiten? Geen probleem. Tijdens de pre-productie nemen we alle wensen en eisen door. We creëren een commercial die perfect aansluit bij de marketingcampagne.

TV commercial laten maken?

Vertel ons wat de marketingplannen zijn en we gaan voor je aan de slag!

Offerte aanvragen