Promotiefilm

Een promotiefilm kan jouw organisatie goed vertegenwoordigen, een evenement aankondigen of uitleggen waar jouw diensten nou precies over gaan. Fourcorners maakt deze promotiefilms voor jou.

Neem contact op

That’s amazing Mike!

Het is natuurlijk belangrijk dat je promotiefilm doet wat hij moet doen; je product verkopen of je organisatie profileren. Maar moet het er dan ook ‘That’s an amazing discovery Mike’-achtig dik bovenop liggen? Nee. Wij vinden van niet. Wij denken dat je op een subtiele manier veel meer kunt bereiken. Zo blijft de boodschap beter hangen en weet je kijker wat hij moet doen: jouw organisatie inschakelen.

Wat doen we voor jou?

  • We kruipen in de huid van jouw doelgroep en draaien de manier waarop we naar de communicatieboodschap kijken om. Zo weten we zeker dat de boodschap goed over zal komen
  • We zijn commercieel én creatief. Combineer deze twee factoren en je hebt een krachtige bundel aan kennis die je in kunt zetten om jouw product of dienst te verkopen
  • Onze beelden laten we aansluiten bij jouw huisstijl, je (promo)site en/of campagne
  • Resultaat: een overtuigende promotiefilm die jouw product of dienst nóg meer versterkt!

Succes gegarandeerd

Je steekt ontzettend veel energie in de ontwikkeling van je product of dienst en dus wil je dit of deze succesvol lanceren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een gave promotiefilm en je zult versteld staan van het resultaat.

Promotiefilm laten maken

Vertel ons om welk product, bedrijf of dienst het gaat en we gaan graag voor je nadenken over een passend concept. Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen