Wil je ook inloggen? Laat ons een film voor je maken!
Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen doen.
Over Four Corners

Four Corners Loves

We krijgen echt heel vaak de vraag of wij sponsor willen zijn van een bepaald goed doel. En dat willen we best, want we dragen een betere wereld een warm hart toe. Alleen kunnen wij in ons eentje niet alle goede doelen steunen. Als we dat zouden doen dan zou Four Corners niet lang meer bestaan. We hebben dus een keuze moeten maken.

War Child

Warchild. We horen je denken; zo'n enorm uitgekauwd initiatief met Marco Borsato als boegbeeld. Dus echt niet. Nou goed, dat van Marco is natuurlijk wel waar, maar Warchild is niet uitgekauwd. Wist je dat zij zichzelf continu blijven vernieuwen? Dat ze telkens met nieuwe initiatieven komen om hun campagnes nog beter te voeren? Om daarmee nog meer aandacht te vragen voor hun streven naar een kindsoldaat-vrije wereld. En dat vinden we mooi. Want dat strookt met onze gedachtengang. Continu in ontwikkeling blijven om daarmee mooie doelen na te streven. Vandaar dat wij vierkant achter War Child staan.

Afbeelding:
Afbeelding:
Afbeelding:
Afbeelding:

Simpele conclusie;

Zaken doen met Four Corners betekent voor jou automatisch werken aan een betere wereld zonder dat het je iets extra's kost. Fijn toch?!

Contact opnemen

Weet je genoeg? Bel ons voor een goed gesprek!