Wil je ook inloggen? Laat ons een film voor je maken!
Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen doen.
Over Four Corners

Over Four Corners

Over ons

We vertalen jouw (merk)communicatieboodschap naar effectief beeld. Ons uitgangspunt hierbij is altijd de kijker en zijn belevingswereld. Of dat nu om bedrijfsfilms, commercials voor tv of internet of animaties gaat. Je schakelt ons niet dus zozeer in om jou naar de mond te praten, maar om een wow-gevoel bij jouw doelgroep te creƫren. Die moet geraakt worden, in actie komen of echt leren hoe het moet. En daar doen we veel voor.

Afbeelding:

Uit handen

We zijn sterk in het hele proces, van het ontwikkelen van het creatieve concept voor de film, het schrijven van het script, de opnamen, de montage tot en met het opleveren van het eindresultaat. We nemen het hele proces uit handen en gaan daarin net weer even verder.

Creatief met resultaat

Onze kracht is om altijd weer op zoek te gaan naar een nieuwe, verrassende invalshoek. "Unexpected" is onze middle name. Dit vereist creativiteit. Heel veel creativiteit. We zijn daarom constant op zoek naar inspiratie. Daarnaast werken we volgens onze eigen methodiek, die van elke film een succes maakt.

Contact opnemen

Weet je genoeg? Bel ons voor een goed gesprek!

Bedrijfsfilm.nl

Ken je ons blog voor de creatieve sector, bedrijfsfilm.nl al? Met passie voor film als uitgangspunt fileren we hierop films, lichten we animaties toe, geven uitleg over een productie of laten we je zien hoe bepaalde opnamen in elkaar zitten.