Wil je ook inloggen? Laat ons een film voor je maken!
Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen doen.
Over Four Corners

Over Four Corners

Over ons

We vertalen jouw (merk)communicatieboodschap naar effectief beeld. Ons uitgangspunt hierbij is altijd de kijker en zijn belevingswereld. Of dat nu om bedrijfsfilms, commercials voor tv of internet, evenementenfilms of animaties gaat. Je schakelt ons niet dus zozeer in om jou naar de mond te praten, maar om een wow-gevoel bij jouw doelgroep te creëren. Die moet geraakt worden, in actie komen of echt leren hoe het moet. En daar doen we veel voor.

Afbeelding:

No worries

We zijn sterk in het hele proces, van het ontwikkelen van het creatieve concept voor de film, het schrijven van het script, de opnamen, de montage tot en met het opleveren van het eindresultaat. We nemen het hele proces uit handen en gaan daarin net weer even verder. We helpen je bijvoorbeeld met hoe je je film op YouTube of Vimeo krijgt of adviseren je over hoe je een filmpremière organiseert.

Dozen vol creativiteit

Onze kracht is om altijd weer op zoek te gaan naar een nieuwe, verrassende invalshoek. "Unexpected" is onze middle name. Dit vereist creativiteit. Heel veel creativiteit. We zijn daarom constant op zoek naar inspiratie. Die inspiratie halen we uit alles om ons heen; uit een blockbuster in de bios, tot een documentaire op TV. Daarnaast werken we volgens onze eigen methodiek, die van elke film een succes maakt. Hoe we werken leggen we graag aan je uit tijdens een kop koffie.

Contact opnemen

Weet je genoeg? Bel ons voor een goed gesprek!

Afbeelding:

Bedrijfsfilm.nl

In de zomer van 2012 hebben we ons kleine broertje bedrijfsfilm.nl gelanceerd. Bedrijfsfilm.nl is een blog voor en door de creatieve sector. Het team achter Bedrijfsfilm.nl bestaat uit een creatieve mengelmoes. Van art directors tot communicatie specialisten en van producenten tot marketing managers.

Dol op films

Een ding hebben we gemeen: we zijn dol op films, commercials, animaties, conceptontwikkeling; de hele santenkraam. Met die passie als uitgangspunt fileren we films, lichten we animaties toe, geven uitleg over een productie of laten we je zien hoe bepaalde opnamen in elkaar zitten.

Triggeren

Ons doel? Jou triggeren, informeren, kietelen en uitdagen zodat je op die manier geïnspireerd wordt om nog mooiere projecten te maken. Die wij dan vervolgens weer op bedrijfsfilm.nl kunnen uitlichten.

Film is onze passie, en dat zul je merken ook!