Wil je ook inloggen? Laat ons een film voor je maken!
Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen doen.

Zo maken we jouw webvideo!

Afbeelding:

De ideale webvideo

Strakke, moderne video nodig die een extra ‘bite’ geeft aan je website? Of wil je film in een online campagne gaan toepassen en zoek je een partij een webvideo voor je ontwikkelt? Wij bedenken het concept, creëren de beelden, doen de filmshoot en leveren jouw webvideo op. In elk gewenst formaat.

Bedrijfsfilm op internet

De tijd dat je je bedrijfsfilm op een DVD naar je opdrachtgever stuurde is voorbij. Tegenwoordig laat je je bedrijfsfilm pontificaal op je homepage draaien zodat potentiële opdrachtgevers gelijk weten wie je bent en wat je doet.

Wees origineel

Weet je al precies wat je wilt en kunnen we direct aan de slag? Super! We spreken de opdracht door, komen filmen en maken een gave webvideo waar je mee voor de dag kunt komen. Of wil je toch liever een zakelijke bedrijfsfilm? Zeg het maar. Waar je ook voor kiest; wees origineel. Wij helpen je graag om dit doel te behalen.

Contact opnemen

Weet je genoeg? Bel ons voor een goed gesprek!

Grijp je kans met webvideo

Ruim de helft van alle consumenten bekijkt regelmatig een online video. Grijp je kans! Hou je webvideo kort en krachtig en houd de aandacht van de kijker vast. Dat is de uitdaging waar je voor staat. Advies nodig? Bel ons even. We helpen je graag!

Afbeelding: Ultrahippe internetfilm voor de site van het museum House of Bols
Afbeelding: Interactieve videocontent voor de actiesite van het nieuwe model ix35 van Hyundai
Afbeelding: 1 van de 19 films voor Bovag. Een internetoproep om deelnemers te enthousiasmeren voor deelname aan de Innovatie Challenge.
Afbeelding: Internetoproep voor Koninginnedagactie voor War Child met Jetske van den Elsen (BZT Show) en Lisa Wade (Klokhuis)
Afbeelding: Internetfilm over digitale poli's voor UMC St. Radboud

Meer over Four Corners

Ons blog!

Filmen in het buitenland

Stoere filmopdrachten in het buitenland. Exotische locaties bezoeken waar bijna geen toerist komt en dan beelden schieten waarvan je hoopt dat ze de wereld op zijn kop zetten. Dit zijn…

4 april 2013 13:46u - Reageer
Een Oscar voor Walt Disney

De korte film Paperman van Walt Disney Animation Studios won vannacht een Oscar in de categorie best animated short. Blij als een kind wierp producente Kristina Reed papieren ‘gekuste’ vliegtuigjes…

25 februari 2013 14:29u - Reageer

Four Corners nieuws

Films voor Volkskrant, Parool, AD en Trouw
De Persgroep is de overkoepelende organisatie van de Volkskrant, het Parool, AD en Trouw. In opdracht van De Persgroep maakten we voor iedere krant een…
ECC - Europees Consumenten Centrum
Consumenten die over de grens shoppen vragen zich terecht af waar zij recht op hebben met betrekking tot hun grensoverschrijdende aankoop of aangeschafte dienst. Het…
ZZG Zorggroep
Voor ZZG zorggroep maakten we een heldere animatie die de veranderingen binnen ZZG op een…
Film voor Nutricia
Op maandag 30 september opende Nutricia Research haar fonkelnieuwe internationale Research and Development centre in…
FC in samenwerking met Toneelgroep Oostpool
Halverwege 2013 zijn we begonnen met een interessante samenwerking. De Arnhemse Toneelgroep Oostpool zocht een…
2 nieuwe commercials voor e-Matching
Bij een nieuwe website, hoort een nieuwe commercial. e-Matching vond het tijd om de was…