Wil je ook inloggen? Laat ons een film voor je maken!
Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen doen.

Zo maken we jouw webvideo!

Afbeelding:

De ideale webvideo

Strakke, moderne video nodig die een extra ‘bite’ geeft aan je website? Of wil je film in een online campagne gaan toepassen en zoek je een partij een webvideo voor je ontwikkelt? Wij bedenken het concept, creëren de beelden, doen de filmshoot en leveren jouw webvideo op. In elk gewenst formaat.

Bedrijfsfilm op internet

De tijd dat je je bedrijfsfilm op een DVD naar je opdrachtgever stuurde is voorbij. Tegenwoordig laat je je bedrijfsfilm pontificaal op je homepage draaien zodat potentiële opdrachtgevers gelijk weten wie je bent en wat je doet.

Wees origineel

Weet je al precies wat je wilt en kunnen we direct aan de slag? Super! We spreken de opdracht door, komen filmen en maken een gave webvideo waar je mee voor de dag kunt komen. Of wil je toch liever een zakelijke bedrijfsfilm? Zeg het maar. Waar je ook voor kiest; wees origineel. Wij helpen je graag om dit doel te behalen.

Contact opnemen

Weet je genoeg? Bel ons voor een goed gesprek!

Grijp je kans met webvideo

Ruim de helft van alle consumenten bekijkt regelmatig een online video. Grijp je kans! Hou je webvideo kort en krachtig en houd de aandacht van de kijker vast. Dat is de uitdaging waar je voor staat. Advies nodig? Bel ons even. We helpen je graag!

Afbeelding: Ultrahippe internetfilm voor de site van het museum House of Bols
Afbeelding: Interactieve videocontent voor de actiesite van het nieuwe model ix35 van Hyundai
Afbeelding: 1 van de 19 films voor Bovag. Een internetoproep om deelnemers te enthousiasmeren voor deelname aan de Innovatie Challenge.
Afbeelding: Internetoproep voor Koninginnedagactie voor War Child met Jetske van den Elsen (BZT Show) en Lisa Wade (Klokhuis)
Afbeelding: Internetfilm over digitale poli's voor UMC St. Radboud

Meer over Four Corners