Wil je ook inloggen? Laat ons een film voor je maken!
Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen doen.

Alles wat je wil weten over onze eigen speeltuin!

Onze eigen speeltuin

Als je van je hobby je beroep hebt gemaakt hoef je nooit meer te werken. En als je nooit meer hoeft te werken hou je tijd over voor leuke dingen. Vandaar dat we naast commercials, bedrijfsfilms en animaties in opdracht, ook heel graag eigen films creëren en produceren. Onze eigen speeltuin die ons scherp houdt, uitdaagt en ons de kans geeft om nieuwe dingen te testen.

Creatief hart

Ons commerciële ei kunnen we goed kwijt in de films die we voor onze opdrachtgevers maken, maar ons creatieve hart maakt overuren. En al die energie moeten we ergens kwijt. Daarom vinden we het heel leuk om af en toe los te gaan op een concept zonder grenzen. Gewoon iets nieuws maken, zo uit de losse pols.

Ook spijkeren we onze kennis regelmatig bij. Zowel Lex als Leo waren uitverkoren om in de leer te mogen bij Rutger Hauer himself. Hij leerde ons dat het niet uit maakt wat je maakt, als je het maar doet. En dus verfilmen we soms iets omdat een verhaal ons raakt en maken we ook vaak korte films gewoon voor de lol.

Contact opnemen

Weet je genoeg? Bel ons voor een goed gesprek!

Films én animaties

Onze speeltuin helpt om jouw films nog toffer te maken. We halen het maximale uit onze crew door korte films te maken. En verzinnen animaties waarvoor we de nieuwste softwaretechnieken kunnen uitproberen en creatieve verhaallijnen kunnen testen. Wat we leren passen dan weer toe in jouw film. En zo is het cirkeltje rond.

Afbeelding: Short voor 48 Hour Film Project "Verloren". Award voor Best Sound Design
Afbeelding: Nagespeelde scene uit "Once Upon A Time In The West" waarin editor Leo van der Hoef de hoofdrol speelt.
Afbeelding: Nagespeelde scene uit de Rambo 2 trailer met regisseur Lex Schmeetz in de hoofdrol
Afbeelding: Korte film "Confessions" geheel in huis geproduceerd door Four Corners
Afbeelding: Nagespeelde scene uit Jerry Maquire met Producent en eigenaar Suzanne in de hoofdrol

Meer over Four Corners