Wil je ook inloggen? Laat ons een film voor je maken!
Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen doen.

Zo maken we jouw bedrijfsfilm!

Afbeelding:

De ideale bedrijfsfilm

Ben je op zoek naar een strakke bedrijfsfilm die je communicatieboodschap in een keer bij de kijker in z'n hoofd achterlaat? Stop maar met zoeken. Hier vind je moderne, krachtige bedrijfsfilms waarmee je al je potentiële klanten over de streep trekt.

Boei de kijker

Wij helpen je graag bij de ontwikkeling van een effectieve bedrijfsfilm. Die iets met je kijker doet, hem verbaast, verrast, emotioneert of iets laat doen. Voor op jouw internetsite, in je Prezi, draaiend op een beursstand of als opening van een evenement.

Contact opnemen

Weet je genoeg? Bel ons voor een goed gesprek!

Stappenplan bedrijfsfilms

Jij geeft aan wat je met je film wilt bereiken en voor wie de film is. Samen brainstormen we over de inhoud. Wij ontwikkelen een creatief concept, schrijven het script, regelen alles rondom de opnamen en doen de filmshoot. Uiteraard ben jij van harte uitgenodigd om hierbij te komen kijken. Hierna monteren wij de beelden tot het gewenste eindresultaat; jouw eigen bedrijfsfilm.

Indruk maken

Met een bedrijfsfilm maak je indruk en zet je potentiële opdrachtgevers aan tot actie. Je kiest voor bewegende beelden omdat je wil dat je doelgroep jouw communicatieboodschap goed onthoudt. Je wilt meer omzet creëren. Four Corners weet precies hoe je de ideale bedrijfsfilm maakt. Neem contact op voor de mogelijkheden en laat je creatief verrassen!

Afbeelding: Sfeervolle film voor het Parool | de Persgroep
Afbeelding: Bedrijfsfilm voor Nutricia Research
Afbeelding: High tech bedrijfsfilm voor Oté
Afbeelding: In opdracht van Universiteit Wageningen
Afbeelding: Philips TV

Meer over Four Corners