Wil je ook inloggen? Laat ons een film voor je maken!
Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen doen.

Zo maken we jouw animatiefilm!

Afbeelding:

Animatie video

Je wilt in korte tijd iets helder uitleggen of iets spannends toevoegen aan je bedrijfsfilm of TV-commercial. Je wilt je doelgroep verrassen door heel wat anders te doen dan ze gewend zijn. Onze 2D en 3D animaties maken het mogelijk!

Krachtige boodschap

Bedrijfsfilms en commercials kunnen eigenlijk niet meer zonder animatie. Of dat nou in de vorm is van geanimeerde 3D tekst in beeld, special effects of een volledig vanuit het niets geanimeerde film. Animatie is hip, modern en zeer geschikt om in korte tijd een krachtige boodschap over te brengen.

Van groot naar klein

Je kunt iets heel ingewikkelds bijvoorbeeld heel goed op een eenvoudige manier uitleggen met behulp van animatie. Zo laat je heel snel de voordelen zien van verzekeren via InShared door animatie toe te passen en is het mogelijk om zelf een eigen wereld te creëren, die je bijvoorbeeld kent uit de film Avatar of de film Up.

Contact opnemen

Weet je genoeg? Bel ons voor een goed gesprek!

Wij creëren jouw ideale 2D of 3D animatiefilm

Four Corners helpt je je weg in animatieland te vinden. We bedenken het concept, ontwikkelen een script, tekenen het storyboard (de animatic), maken een offline en uiteindelijk een online montage waaraan we geluidseffecten, muziek en een eventuele voice-over toevoegen. Tussentijds stemmen we de vorderingen met je af in onze speciale "Behind The Scenes"-sectie van onze website voor onze opdrachtgevers. Zo creëren we jouw ideale animatiefilm.

Afbeelding: Animatie gemaakt voor de Telefoongids en Gouden Gids
Afbeelding: Informatief animatiefilmpje over competenties voor Waternet
Afbeelding: 3D-animatie over de OHRA Vitaliteitsmanager
Afbeelding: Animatie gemaakt voor een wervingsfilm van de HAN
Afbeelding: 3D en 2D animatie voor WML

Meer over Four Corners