Wil je ook inloggen? Laat ons een film voor je maken!
Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen doen.
Hoe maken we films?

Hoe maken we films?

Afbeelding: De eerste stap in het proces is het bepalen van het juiste concept voor jouw commercial of bedrijfspresentatie. Tijdens diverse brainstormsessies bepalen we hoe jouw ideale commercial of bedrijfsfilm eruit moet komen te zien, wat de doelstelling precies is en wat de kijker na het bekijken van de film moet

Concept & Script

De eerste stap in het proces is het bepalen van het juiste concept voor jouw commercial of bedrijfspresentatie. Tijdens diverse brainstormsessies bepalen we hoe jouw ideale commercial of bedrijfsfilm eruit moet komen te zien, wat de doelstelling precies is en wat de kijker na het bekijken van de film moet hebben onthouden. Ook jullie wensen en eisen met betrekking tot inhoud en stijl nemen we mee. We adviseren jullie hier natuurlijk over en laten indien gewenst verschillende beeldstijlen zien. Kortom, het concept komt tot stand. Na een go op het concept werken wij het besprokene uit in een script en leggen dat aan jullie voor. Met behulp van jullie input komen we tot een definitieve eindresultaat. Vervolgens ontwikkelen we een gedetailleerde shotlist, die als een handig houvast bij de opnames dient. Ook ontwikkelen we samen met jullie de voice over tekst.
Afbeelding: Als het concept staat en het script geschreven is gaan we het productietraject in. We beginnen dit traject met een inventarisatie waarbij we kijken hoe we de opnametijd zo effectief mogelijk kunnen invullen, eventuele externe omstandigheden daarin meegenomen. We stellen de crew samen, regelen indien nodig acteurs en figuranten, bezoeken

Productie

Als het concept staat en het script geschreven is gaan we het productietraject in. We beginnen dit traject met een inventarisatie waarbij we kijken hoe we de opnametijd zo effectief mogelijk kunnen invullen, eventuele externe omstandigheden daarin meegenomen. We stellen de crew samen, regelen indien nodig acteurs en figuranten, bezoeken de locatie(s), bepalen waar we wat gaan filmen en we regelen het benodigde materiaal en props. Voor de opnamen sturen we nog een callsheet met daarin de exacte details zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.
Afbeelding: Tijdens de opnamen is het voor de crew flink aanpoten. Vaak is er een strak schema waar we ons aan houden en alle shots op de shotlist moeten er natuurlijk binnen een bepaalde tijd op staan. Maar het is ook erg leuk. En onze opdrachtgevers zijn natuurlijk altijd van harte

Opnamen

Tijdens de opnamen is het voor de crew flink aanpoten. Vaak is er een strak schema waar we ons aan houden en alle shots op de shotlist moeten er natuurlijk binnen een bepaalde tijd op staan. Maar het is ook erg leuk. En onze opdrachtgevers zijn natuurlijk altijd van harte welkom om te komen kijken!
Afbeelding: Als de opnamen er op zitten laden onze editors al het beeldmateriaal in en beginnen we met de voormontage. Het ruwe materiaal wordt ‘gesneden’ en we zoeken de juiste muziek bij de beelden. De muziek en een eventuele voice over worden toegevoegd en vormen een ruwe montage van de film.

Montage

Als de opnamen er op zitten laden onze editors al het beeldmateriaal in en beginnen we met de voormontage. Het ruwe materiaal wordt ‘gesneden’ en we zoeken de juiste muziek bij de beelden. De muziek en een eventuele voice over worden toegevoegd en vormen een ruwe montage van de film. Tussentijds laten we jullie een ruwe montage zien zodat we zo kunnen polsen of de montage de juiste boodschap en stijl bevat. We doen de audionabewerking en maken een eindmontage.
Afbeelding: Als alles naar wens is leveren we de film voor jullie op DVD aan. Of op internetformaat natuurlijk. Maar dat hangt volledig van jullie wensen af. Met als resultaat een film of commercial om trots op te zijn. Eentje die je graag aan iedereen wilt laten zien.

Resultaat

Als alles naar wens is leveren we de film voor jullie op DVD aan. Of op internetformaat natuurlijk. Maar dat hangt volledig van jullie wensen af. Met als resultaat een film of commercial om trots op te zijn. Eentje die je graag aan iedereen wilt laten zien.
Contact opnemen

Je weet genoeg? Tijd voor een goed gesprek over wat wij voor je kunnen doen.