Fourcorners Academy

Lange dagen, op kantoor schreeuwende producenten die vinden dat we altijd achter op schema lopen en op de set een regisseur die een take nog een keer opnieuw wil overdoen omdat het nog steeds niet naar wens is. Montages en/of animaties die in no time af moeten zijn en dan er ook als een speelfilm zo gelikt uit moeten zien. De cameraman die je continue met een loodzware setlamp steeds naar een andere hoek laat lopen omdat hij nog steeds niet tevreden is met de belichting. Klinkt dit soort taferelen je super in de oren en wil je dit ook ervaren? Schrijf je dan in bij de Fourcorners Academy!

De juiste instelling

Wat zoeken we? 
Fourcorners, a branding film agency, is een ambitieus bedrijf. Logisch dus dat wij hoge eisen stellen aan de mensen die wij aannemen op onze Academy. Een plek op de Fourcorners Academy wordt dan ook alléén toegekend aan mensen met de juiste instelling. Wij zoeken ambitieuze jonge mensen die 100% zeker weten dat ze dit willen doen. Talenten die niet te beroerd zijn om de mouwen op te stropen en door hard werken aan de top willen komen. Jongens en meiden die niet alleen het ‘rode loper moment’ voor ogen hebben, maar beseffen dat hun bijdrage een cruciaal onderdeel is van de productie. Ben jij zo’n talent, wie weet krijg jij dan de kans om je carrière een zet in de goede richting te geven.

Laat je filmtalent opbloeien

Wat bieden we je?
 Gedurende een van te voren bepaalde periode doorloop je meerdere fases. Je ontwikkelt je in één (of meerdere) disciplines van het vak. Montage, animatie, camera, geluid, licht en wellicht productie komen allemaal aan bod. Je krijgt ruimte om mooie dingen te maken en doet ervaring op onder begeleiding van onze professionals. Je bent echt onderdeel van ons team. Jij leert hoe het is om in deze markt werkzaam te zijn en wij zien jouw filmtalent verder opbloeien. Althans, dat hopen we. En anders weten we gelijk dat je niet geschikt bent voor het vak 😉

Stage 1

Solliciteer

Denk jij dat je de perfecte Fourcorners stagiair bent? Moet jij voor je opleiding een stage vanaf 20 weken lopen? Laat jij je niet afschrikken door dit satirische filmpje? Overtuig ons dan en stuur een knetterende motivatie en je CV naar suzanne@fourcorners.nl

Tip: Stuur je showreel of wat links van filmpjes die je gemaakt hebt mee. We willen namelijk heel graag weten wat jij al kunt!