Een videoclip van stockmateriaal

Een videoclip van stockmateriaal

Wat een tof idee! De makers van deze videoclip hebben zich laten inspireren door stockmateriaal. U weet wel, van die perfecte plaatjes die je uit een beeldbank kunt trekken. Over de top gelikt en te mooi om waar te zijn.

Regisseur van de clip is Keith Schofield en de band heet Darwin Deez. Het concept is gebaseerd op het verhaal van een jongeman die verliefd wordt, maar die het meisje van zijn dromen nooit leert kennen. Zij leeft ondertussen een fijn leventje, leert iemand kennen, trouwt en krijgt kindjes, terwijl de frontman van Darwin Deez voor altijd alleen blijft. Een sneu verhaal dus wat totaal niet strookt met de cheesy doch emotieloze stockbeelden. Juist die combinatie maken de video zo absurd. En briljant, als je het mij vraagt.

Darwin Deez "You Can't Be My Girl" from Keith Schofield on Vimeo.

Posted by Sien – Producent, begeleider van de studenten aan de Four Corners Academy, contentista, snowboarder en gepassioneerd foodsie.

Categorised under Virals
Bookmark the permalink or leave a trackback.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

or