Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm die van begin tot einde blijft boeien? Wij vertellen jouw verhaal en passen verschillende strategieën toe die ervoor zorgen dat de boodschap bij je doelgroep binnen komt. Dit combineren we met beeld dat naadloos aansluit bij jullie identiteit en creëren zo jouw perfecte bedrijfsfilm. Bel of mail ons om te zien hoe we jouw verhaal kunnen vertellen!

Neem contact op

Van krachtige corporate story naar sterke bedrijfsfilm

Met een voorliefde voor communicatie en beeld weten we de juiste vertaalslag te maken van een krachtige corporate story naar een sterke film. Achter elke bedrijfsfilm zit een doordacht concept die er voor zorgt dat de film ook daadwerkelijk resultaat oplevert. Dat is tenslotte waar je een bedrijfsfilm voor laat ontwikkelen toch?

Onze aanpak:

  • We verplaatsen ons vol passie in jouw bedrijf, je product of dienst, én je doelgroep. Op deze manier benaderen we jouw bedrijf vanuit de visie van de kijker en weten we precies hoe we hem of haar het best kunnen bereiken
  • We maken de vertaalslag van een corporate story naar effectief beeld
  • We laten dit beeld perfect aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. Zo creëren we een herkenbaar beeld en kan de film perfect geïntegreerd worden in een campagne of website
  • Resultaat: een prachtige, doeltreffende bedrijfsfilm die je direct kunt inzetten voor profilering, marketing of sales
  • Wist je dat je met animatie ook heel goed je corporate story kan vertellen? Onze animatiestudio Paperless Animations kan je daar bij helpen. Zij ontwikkelde onder andere deze mooie animatiefilm voor Savvy.

Trots op je film

We ontwikkelen filmcontent die jouw boodschap overbrengt en op verschillende manieren ingezet kan worden. Of we jouw doelgroep nou over moeten halen om iets te kopen, -droge- informatie op een filmische, pakkende manier in beeld moeten brengen, of aan moeten zetten tot actie. Wij ontwikkelen een branding bedrijfsfilm die je met trots in zult zetten.

Laat je bedrijfsfilm maken

Leg je corporate story aan ons voor en wij maken de juiste vertaalslag voor je. Ook als je idee nog niet (helemaal) uitgewerkt is denken we graag met je mee. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij ontwikkelen vervolgens een concept dat aansluit bij jouw eisen. Op naar de perfecte bedrijfsfilm!

Ons werk

Bekijk projecten